Program

Program StockholmMediaWeek 2020

Trots allt

Om möjligheter i en omöjlig tid.

Fake news och munskydd. Digitala lösningar, snabbtester, antikroppar, hemleveranser, handsprit och pratsjuka grannar. Vem och vad kan man lita på i en tid när källkritik aldrig varit viktigare? Inte ens StockholmMediaWeek lever upp till innehållsförteckningen - i pandemins kölvatten blir två dagar i maj, två och en halv timme i december. På länk.

I övrigt är oväntat mycket trots allt sig likt: fyra akter med heta frågeställningar, levererade och debatterade av några av branschens mest spännande karaktärer. Programledare: Claes de Faire, vem annars? Välkommen till en eftermiddag om möjligheter i en omöjlig tid. Det är du värd.


Akt 1: Vinnare eller förlorare

Om möjligheter i en omöjlig tid

Rättvisa är det ont om i pandemins värld. När vissa verksamheter släcktes ner totalt, fick andra rejäl vind i seglet. Utvecklingen tog jättekliv framåt för nätläkare, hemleveranser och andra tjänster med distans inbyggt i erbjudandet. Hur känns det nu? Hör Marie Wedin från Coop, Mattias Behrer från Live Nation och Nils Rylén från Polestar i en paneldiskussion om hur agerar man som spelare på en spelplan där förutsättningarna ändrades över en natt?

Keynote Speaker: Anna Wikland - Google
Prisutdelning Årets Annonsör


Akt 2: You ain’t seen nothing yet

Medierna nästa digitala steg

Finns det mer data att använda? Mer sammanslagningar att överraskas av? Är det möjligt att skräddarsy, personanpassa och användarstyra medierna ännu mer eller är utvecklingen kanske klar nu? Såklart inte. Morgondagens medier siktar mot stjärnorna. Hör Klas Granström från Expressen och Lotta Folcker från Aftonbladet om mediernas nästa digitala steg.

One to One: Gina Azaric - Telia
Prisutdelning Årets Säljorganisation


Akt 3: Hållbart, flexibelt och intelligent

Framtidens byrå tar form

Spetskompetens eller samarbete? Lokalt och nära eller globalt och impactful? Är framtidens byrå en disruptiv thinktank, ett gäng datanördar eller kanske ett brokigt nätverk av upplevelseskapare? Vad vet vi? Tur vi har Nike Carlstoft från Dentsu Aegis Network, Andreas Dahlqvist från Nord DDB och Silla Levin från Forman & Bodenfors i panelen.

Keynote speaker: Mattias Ronge - Edelman Deportivo
Prisutdelning Årets Branschpersonlighet


Akt 4: Runt hörnet

Utblickande insikter om framtiden

Pandemin har fått framtiden att komma snabbare än tänkt. Så vad händer nu? Vad väntar oss på andra sidan vaccinet? Vilka undantag blir regel och vilka regler är vi glada att slippa? Hur resonerar vi i Sverige och hur går tankarna globalt? Kort sagt: Framtiden (för den kommer) hur ser den ut? Paneldiskussion med Jens Lanvin – Futurist, Erik Modig från Handelshögskolan och Linda Borg från OMD.

Spaning: Carl Fredrik Sammeli - Sammeli, Laura Romeu - Chimney & Rogier Bikker - Tomorrow
Prisutdelning Årets Kampanj


Anmäl dig kostnadsfritt här