Program 2024

Välkommen till en heldag fylld av spännande seminarium om branschens mest aktuella ämnen.
Sociala medier, streamingtjänster och ständiga uppdateringar sätter tempot. Lättsmälta nyheter konsumeras på X och TikTok. Arbetsprocesser som förr fick ta månader, kortas till veckor när AI löser uppgiften. Och Mitt i detta firar StockholmMediaWeek 20 år.
Vi konstaterar att TV, radio och papperstidningen trots alla hotbilder, lever och mår bra. Generation Y har vuxit upp och Generation Alfa, som fått sociala medier med modersmjölken, är på väg ut i arbetslivet. Som alltid finns det nya mätmetoder att ifrågasätta och förändring är det enda konstanta.
Vi har 20 år av oavbruten högkonjunktur i ryggen. Så vad händer nu? Hur mycket effektivare kan branschen bli? Hur jobbar man med varumärkeslojalitet i en ombytlig onlinekultur? Har ai-tåget gått? Och den där känslan av FOMO – vi måste tala om den.
Den 19 september är det dags igen. StockholmMediaWeek firar dåtid, samtid och massor av framtid. It’s about time.
Vi avslutar dagen med den stora branschfesten StockholmMediaWeek by Night på Berns.
19/9

Programmet uppdateras löpande när det växer fram

09:00 - 17:00
8:30
Registrering
09:00
Välkommen till StockholmMediaWeek 2024
Evenemanget
StockholmMediaWeek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

 

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

 

Save the date!
StockholmMediaWeek
19 september, 2024

Läs mer
Tävlingen
StockholmMediaAward

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

Läs mer
Festen
StockholmMediaWeek by Night
StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.
Seminarier
StockholmMediaWeek Seminar
StockholmMediaWeek 2023 bjöd in till tre kostnadsfria lunch-seminarier. Ta del av seminarierna här.
Se seminarierna