StockholmMediaWeek 2023

Biljetter till StockholmMediaWeek 2024

Nu kan du köpa biljetter till StockholmMediaWeek 2024 på Musikaliska och StockholmMediaWeek by Night - den stora galamiddagen, som går av stapeln på Berns. Just nu släpper vi de 20 första biljetterna till 20% rabatt.

Besökspass StockholmMediaWeek för medlemmar
Pris: 4 295 kr ex moms

Besökspass StockholmMediaWeek ej medlem
Pris: 5 395 kr ex moms

StockholmMediaWeek by Night för medlemmar
Pris: 2 995 kr ex moms

StockholmMediaWeek by Night ej medlem
3 295 kr ex moms

Prisutdelning i StockholmMediaAward

Årets Annonsör, Årets Kampanj och Årets Branschpersonlighet koras under StockholmMediaWeek på Musikaliska, Nybrokajen 11.

Årets Säljorganisation, Årets Mediebyråhjälte, Årets Mediebyråledare, Årets Medierådgivare samt Årets Mediesäljare koras på StockholmMediaWeek by Night på Berns.

Evenemanget
StockholmMediaWeek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

 

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

 

Save the date!
StockholmMediaWeek
19 september, 2024

Läs mer
Tävlingen
StockholmMediaAward

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

Läs mer
Festen
StockholmMediaWeek by Night
StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.
Seminarier
StockholmMediaWeek Seminar
StockholmMediaWeek 2023 bjöd in till tre kostnadsfria lunch-seminarier. Ta del av seminarierna här.
Se seminarierna