Vilken byrå blir årets Mediebyrå?

Nu är de nominerade i Sveriges Mediebyråers och branschtidningen Resumés gemensamma tävling som utser Sveriges bästa mediebyrå klara. StockholmMediaAward-kategorin Årets Mediebyrå är huvudsakligen en tävling där den mediebyrå som har nöjdast kunder premieras. Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 5-6 maj på Rival i Stockholm.

Tävlingskategorin Årets Mediebyrå inom StockholmMediaAward är ett samarbete mellan Sveriges Mediebyråer och Resumé sedan 2007. Tävlingen genomförs i samarbete med Novus Group, som står för undersökningen och rapporteringen, och Easyreserach som står för webbverktyget, på uppdrag av Sveriges Mediebyråer och Resumé.

Nominerade till StockholmMediaAward 2010 i kategorin Årets Mediebyrå är:

Bizkit
Bright Media
Initiative Universal Media
MAXUS Communications
Mediaedge:cia
OMD
PHD
Scream Mediabyrå
Bark Stockholm (tidigare Tre Kronor Media & Reklam)
Vizeum

Tävlingskategorin premierar främst den mediebyrå med nöjdast kunder, men även mediebyråns storlek (byråintäkt) och tillväxt vägs in i bedömningen. Dessa områden bedöms och viktas till ett slutligt resultat där den klart tyngst vägande variabeln är det betyg byråerna får av sina kunder. (Se https://www.stockholmmediaweek.com/AretsMediebyra.shtml.)Förra året vann Scream Mediabyrå.
StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Mediebyrå, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation, Årets Kampanj och Årets Annonsör. Vinnarna presenteras i samband med StockholmMediaWeek, som arrangeras av Sveriges Mediebyråer.

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på www.stockholmmediaweek.com.
För mer information, vänligen kontakta:
Marina Karlsson, projektledare för StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer
070-365 81 89, marina@sverigesmediebyraer.se

Anna Nilsson, projektledare, Resumé
08- 736 30 92, anna.nilsson@resume.se