Triss för Tre Kronor som Årets Mediebyrå och PHD är Årets Nätverksbyrå

Nu är vinnaren i Sveriges Mediebyråers och branschtidningen Resumés gemensamma tävling som utser Sveriges bästa mediebyrå utsedd. StockholmMediaAward-kategorin Årets Mediebyrå är en tävling där den mediebyrå som har nöjdast kunder premieras. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som pågår just nu på China Teatern i Stockholm. Tre Kronor Media & Reklam utses för tredje gången till Årets Mediebyrå och PHD tar hem titeln Årets Nätverksbyrå, en delkategori som adderades förra året i tävlingen.

Tävlingskategorin Årets Mediebyrå inom StockholmMediaAward är ett samarbete mellan Sveriges Mediebyråer och Resumé sedan 2007, där den är en del av Resumés utnämningar av Kundens Bästa Byrå. Tävlingen genomförs i samarbete med Novus Group, som står för undersökning, analys och rapportering, på uppdrag av Sveriges Mediebyråer och Resumé.

Kriterier:
Från och med 2012 är Årets Mediebyrå en tävling där mediebyråernas kunder, till 100%, avgör vilken byrå som vinner. Tävlingen baseras på ett Nöjd Kund Index grundat på kunskap och åsikter inhämtade från respektive byrås kunder. 2012 infördes delkategorin Årets Nätverksbyrå i kategorin Årets Mediebyrå. Definitionen på en s k nätverkskund i den här tävlingen är att den ska vara verksam på minst fyra marknader.

Vinnare Årets Mediebyrå:
Tre Kronor Media & Reklam

Vinnare Årets Nätverksbyrå:
PHD

”Topp 5” – högst rankade i Årets Mediebyrå:                               
1. Tre Kronor Media & Reklam
2. OMD
3. PHD
4. Bizkit Wisely
5. Scream Mediabyrå

Nominerade Årets Nätverksbyrå:
MediaCom
OMD
PHD
Vizeum

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Mediebyrå, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation, Årets Kampanj och Årets Annonsör.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Staffan Slörner, vd
Sveriges Mediebyråer
Tfn nr: 070 – 750 77 11
e-post: staffan@sverigesmediebyraer.se

Alexandra Öfwerman, presskontakt
Micael Bindefeld AB
Tfn nr: 073 – 654 47 60
e-post: alexandra.ofwerman@bindefeldab.se

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på:
www.stockholmmediaweek.com

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d40255/public_html/sverigesmediebyraer/wp-includes/feed-rss2.php on line 52