StockholmMediaWeek flyttar till Space

Space Arena
Fotokälla: Pophouse / Space Arena

Nu står det klart att StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, kommer att arrangeras den 15 september 2022 på nya Space Arena i centrala Stockholm. Evenemanget arrangeras för 18:e året i rad och har i år genomgått en rad uppdateringar vad gäller formatet.

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget har genom åren varit ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin. 

Årets upplaga av StockholmMediaWeek kommer att äga rum den 15 september på nya Space Arena. Space är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm och inryms av Space Arena – en högteknologisk arena för hybridevent. 

– I år väljer vi att arbeta om formatet något och vi kommer att genomföra en helspäckad dag på Space Arena den 15 september. I anslutning till heldagen kommer vi att sända ett antal digitala seminarier inom ramen för StockholmMediaWeek. Datum för dessa presenteras längre fram i vår. Som besökare hoppas vi att man både ska känna igen sig och samtidigt känna av ett något uppdaterat format, säger Lena Regeheim, verksamhetsansvarig, StockholmMediaWeek.

Det redaktionella arbetet pågår och årets program kommer att presenteras allteftersom.
– Vi kommer bland annat följa upp 2021-års tema med fokus på hållbarhet och det viktiga arbete som pågår och som hela branschen står inför. Vi kommer även lyfta frågor och fokus på reellt mediearbete relaterat till både publicister och konsulter inom media- och kommunikationsbranschen, säger Lena Regeheim.

Under evenemanget kommer även vinnarna i StockholmMediaAward att utses. Kategorierna i StockholmMediaAward är; Årets Kampanj, Årets Annonsör, Årets Säljorganisation samt Årets Branschpersonlighet. De nominerade i samtliga kategorier presenteras längre fram. 

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig, StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments