StockholmMediaWeek 2021 – här är årets tema

Nyligen stod det klart att StockholmMediaWeek kommer att arrangeras på Berns salonger den 16–17 november. Evenemanget arrangeras för 17:e året i rad och nu offentliggörs årets tema: Håller hållbart? Två dagar för alla goda marknadsförare.

– Planeringen är i full gång och årets upplaga kommer att bjuda på många spännande medverkande och programpunkter. Temat är fastställt och årets evenemang kommer att genomsyras av frågeställningen: Håller hållbart? Vi är otroligt stolta över att arrangera StockholmMediaWeek för sjuttonde året i rad och vi hoppas kunna bjuda på många spännande nyheter inför och under dagarna, säger Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek.

StockholmMediaWeek 2021, temabeskrivning:

Varumärken som vill inverka positivt på världen, finns det gott om. Som tur är. Men i en tid när varje aktör med självbevarelsedrift putsar på sin hållbarhetspolicy –Var går gränser mellan äkta ambition och simpel green wash? Mellan engagemang och populism? Följare och köpta likes? Data och insikter? Syftesdriven kommunikation verkar vara svaret på det mesta, för en del till och med en affärsidé. Men hur påverkar kontexten; medierna, samhället och lagstiftningen? Och om vi nu hittar det perfekta sammanhanget – hur utvärderar vi resultatet? I vilken valuta?

Hur tänker annonsörer och byråer kring hållbarhet idag? Svaret får du irl när StockholmMediaWeek är tillbaka med två fulladdade dagar och samtidens mest aktuella fråga: vem kan man lita på?

Programledare för dagarna är Claes de Faire. Innehållsansvarig för årets evenemang är Rolf van den Brink. Dagarna är indelade i fyra olika akter och inom kort kommer dessa samt årets branschexperter att presenteras.

Under StockholmMediaWeek kommer även vinnarna i StockholmMediaAward att utses. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier: Årets Annonsör, Årets Kampanj, Årets Branschpersonlighet och Årets Säljorganisation. I höst kommer de nominerade i samtliga kategorier att offentliggöras.

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2021 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM. StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 16-17 november. För mer information om biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, projektledare och ansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments