Schibsted är Årets Säljorganisation 2019

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. Nu står det klart att, för tredje året i rad, Schibsted Sales & Inventory står som vinnare i StockholmMediaAward-kategorin Årets Säljorganisation. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på China Teatern i Stockholm.

Vinnare:
Schibsted Sales & Inventory

Motivering:
”Vinnare och Årets Säljorganisation har tacklat motgångar och uppförsbackar på ett formidabelt sätt. Ett ihärdigt arbete har lagts ner och en hög servicenivå har levererats, trots det senaste årets utmaningar. Och alltid med ett leende på läpparna och med kunden i fokus.”

Andraplats:
JCDecaux

Motivering:
”Extremt snabbfotade, transparenta, lyhörda och med stor förståelse för mediebyråernas utmaningar och en tydlig ambition och vilja att underlätta vårt jobb. Alltid villiga att gå den extra milen för att vi tillsammans ska kunna bli hjältar hos kunden. De bjuder in till samtal och samlar våra gemensamma kunskaper och erfarenheter kring hur vi kan förenkla, förbättra eller förändra arbetsprocessen och hur vi kan jobba tillsammans för att lyfta mediets styrkor. Och de gör det inte bara för sin egen skull, utan för att driva utomhuskategorin i stort framåt.”

Tredjeplats:
Bonnier News

Motivering:
”För att proaktivt möta marknadens behov, har man genomfört och lyckats med en snabb omställning av sin affär, organisation och sina arbetsprocesser. Nu kan vi på ett enkelt sätt jobba mot hela Bonnier-portföljen med samma personer. Utan tvekan en organisationsstruktur som ligger i ytterfilen, på väg ikapp och kanske förbi…”

De nominerade säljorganisationerna har skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och stärkt mediebyråernas arbete. De har också över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt skött sina uppdrag.

De nominerade var:
Bonnier News
Discovery Networks Sweden
JCDecaux
Schibsted Sales & Inventory
TV4
Visual Art

Jurygruppen som har nominerat och utsett vinnarna i Årets Säljorganisation 2019:
Anders Kvarnhem, Scream
Johan Pettersson, Starcom
Lotta Billing, Group M
Magnus Lindholm, Dentsu Aegis
Niklas Ek, Tre Kronor Media

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, marina@sverigesmediebyraer.se