Ny redaktör och tunga branschexperter på StockholmMediaweek 2018

Nu står det klart vilka branschexperter som, tillsammans med Claes de Faire, kommer att leda årets upplaga av StockholmMediaWeek. Daniel Weilar, entreprenör, gör entré som ny redaktör och har tillsammans med en branschtung redaktionsgrupp skapat innehållet och årets program. StockholmMediaWeek äger rum den 16-17 maj på Grand Hôtel, Vinterträdgården, i Stockholm.

I år arrangeras StockholmMediaWeek för fjortonde året i rad. Under dagarna möts stora delar av annonsörs- och mediebranschen för att inspireras och diskutera både möjligheter utmaningar. Både när det kommer till marknadsavdelningarnas, byråernas och mediernas utveckling idag och i framtiden. Nytt för i år är att innehållsarbetet och grunden till programmet för dagarna gjorts av en redaktionsgrupp bestående av fem representanter från Sveriges Mediebyråers medlemsföretag. Utifrån deras arbete har Daniel Weilar, i rollen som redaktör, skapat årets program. Övergripande tema för årets upplaga är; I sökarljuset; kassakor, flugor och elefanter i medierummet.

Redaktör: Daniel Weilar, entreprenör / konsult.
Redaktionsgrupp: Göran af Klercker, Publicis Media; Jacob Lovén, OMD; Johanna Alanko, AdOn; Fredrik Englund, Bizkit Havas; Martin Hugosson, Wavemaker och Marina Ahlberg, Sveriges Mediebyråer.

Claes de Faire har rollen som programledare och tillsammans med fyra branschexperter kommer han att leda dagarna. Nu står det klart vilka dessa fyra experter är.

Branschexperter – StockholmMediaWeek 2018

I. Om ledarskapet, individen och företagskulturen. 
Lisa Palm Danielsson, McDonalds

II. Data och kreativitet. 
David Sandström, Klarna

III. Elefanter med huggtänder. 
Åsa Sohl, Scream Mediabyrå

IV. Härnäst…?
Daniel Weilar, entreprenör / konsult

Årets huvudsponsorer är Bauer Media Group, Dagens Industri, Expressen samt Mediekompaniet. Mediepartner är Dagens Media, evenemangspartner: Nine Yards och teknikpartner: Mediatec. 

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 16-17 maj på Grand Hôtel, Vinterträdgården, i Stockholm. För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com


StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments