Historiskt StockholmMediaWeek nådde bred publik

Nyligen arrangerades StockholmMediaWeek för 16:e året i rad. Många intressanta programpunkter och talare medverkade under temat; Trots allt – om möjligheter i en omöjlig tid. Med anledning av rådande omständigheter var evenemanget digitalt, detta för första gången någonsin.

Under ledning av Claes de Faire och årets branschexpert och sidekick Åsa Sohl arrangerades StockholmMediaWeek för 16:e året i rad. För första gången någonsin sändes evenemanget digitalt och två dagar i maj blev en eftermiddag i december.

– Vi är mycket stolta och glada för att vi även i år har genomfört StockholmMediaWeek – dock under mycket annorlunda förhållanden. Det är mycket glädjande att evenemanget lockade en bred publik och vi ser nu fram emot att starta upp planeringsarbetet inför nästa år, säger Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek.

Dagen innefattade fyra spännande akter med aktuella frågeställningar, levererade och debatterade av några av branschens mest spännande personer. Däribland Anna Wikland (Google), Gina Azaric (Telia), Mattias Ronge (Edelman Deportivo), Carl Fredrik Sammeli (Sammeli), Laura Romeu (Chimney), Rogier Bikker (Tomorrow), med flera.

Dagen bjöd även på många intressanta paneldiskussioner. Däribland diskuterades hur man agerar på en spelplan där förutsättningarna ändrades över en natt som en följd av pandemin? I ett samtal mellan Expressen och Aftonbladet diskuterades hur medierna ska ta nästa digitala steg och även byråfrågan ur ett framtidsperspektiv diskuterades av tunga branschprofiler. Dagen avrundades med ett långt samtal om pandemins effekter för branschen på lång sikt. Programpunkten bjöd även på spännande spaningar från medieprofiler runt om i världen.

Under evenemanget korades även vinnarna i StockholmMediaAward 2020:

Årets Annonsör
Klarna

Årets Kampanj
Driva besök till kök / McDonald’s ( Grand Prix)
Smoooth Dogg / Klarna (Guld)
Barn och cancer gör inte ihop / Carat (Silver)

Årets Branschpersonlighet
Adam Alsing

Årets Säljorganisation
Mediekompaniet

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2020 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM. StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer. För mer information: www.stockholmmediaweek.com

Se StockholmMediaWeek 2020 här.

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se