Här är StockholmMediaWeek 2022

Den 15 september arrangeras StockholmMediaWeek på Space Arena. Evenemanget arrangeras för 18:e året i rad och årets tema är: Viktigt på riktigt. Över 40 medverkande kommer att delta på scen och vinnarna i StockholmMediaAward att koras. 

StockholmMediaWeek 2022, temabeskrivning: 

”Att jobba med varumärken och media är inte det självklara svaret på vad som kommer att göra världen lite bättre. Det finns branscher och aktiviteter som ligger närmre tillhands. Men när det gäller att vända opinioner, få människor att tänka i nya banor eller att skapa nya plattformar att mötas på är det få som slår oss på fingrarna. Årets tema fångar de frågor vi ställer oss som människor och yrkesfolk, i tid och otid. Det handlar om det som är viktigt. Viktigt på riktigt.”

Över 40 medverkande kommer att inta scenen den 15 september, däribland följande talare:

Les Binet, Group Head of Effectiveness, adam&eveDDB
”Share of Search, a new way to help track the health of brands and the effectiveness of advertising”

Jens Lanvin, Futurist och strategisk rådgivare, JP Lanvin AB
”Paradigmskifte i tre akter”

Johan Johansson, Senior Strateg, Carat Sverige
”Från insikt till action – konsten att fatta smartare beslut”

Ludvig Nilsson, Senior Account Executive, Snap Inc.
”Meta verse på riktigt”

Vi kommer även bland annat att möta Douglas Roos, Karin Nyman, Erik Modig, Anette Rosengren, Janne Elvelid, Annika Lindgren, Hosni Teque-Omeirat och många fler: www.stockholmmediaweek.com/programmet/.

Programledare för StockholmMediaWeek är Claes de Faire. Innehållsansvarig för årets evenemang är Rolf van den Brink.

Under StockholmMediaWeek kommer även vinnarna i StockholmMediaAward att utses: Årets Annonsör, Årets Kampanj, Årets Branschpersonlighet och Årets Säljorganisation. Under StockholmMediaWeek by Night, på Sergel Hub, kommer även vinnarna i de nya kategorierna att koras: Årets Mediebyråhjälte, Årets Medierådgivare, Årets Mediebyråledare och Årets Mediesäljare.

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2022 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM.  Den 12/9, 13/9, 14/9 och 16/9 sänder även StockholmMediaWeek lunchwebinar, för mer information: www.stockholmmediaweek.com/programmet/.

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments