Här är årets huvudjury i StockholmMediaAward

Huvudjuryn för StockholmMediaAward, som utser Årets Kampanj och Årets Annonsör 2022, är nu utsedd. Det står även klart att Ulrica Bååthe, Head of Brand and Strategic Marketing Communications på Preem, blir ny juryordförande för kommande tre år.

– Det känns både spännande och hedrande att utses till juryordförande för en av Sveriges största medietävlingar. Jag ser verkligen fram emot kommande juryarbete och jag är lika glad som stolt över att få leda denna ytterst kompetenta jurygrupp. Jag hoppas på många intressanta diskussioner kring kommunikation, strategi och kreativitet, säger Ulrica Bååthe, nytillträdd juryordförande.

Huvudjury StockholmMediaAward 2022

Huvudjury StockholmMediaAward 2022

Ulrica Bååthe, juryordförande, Head of Brand and Strategic Marketing Communications, Preem
Paul Morel, Brand Campaign Manager, Vattenfall
Emma Brandt-Johnsson, Marknads- och Kommunikationsdirektör, Trygg-Hansa
Cecilia Taipale, Head of global media & digital marketing, MAX Burgers
Jochum Forsell, Senior Partner, HEAR
Alexei Grinevski, Head of Media Operations, Magna Mediabrands
Sophie Palmlund, Head of Client Leadership, Publicis Media
Amanda Oxell, Digital Strateg, Narva
Joakim Karlsson, Creative Director, JMW Golin
Jessica Morales, COO & Client Director, Åkestam Holst

– Jättekul att vi har lyckats säkra denna kompetenta jury som kommer att nominera och utse vinnarna i Årets Kampanj och Årets Annonsör. Det känns också mycket roligt att välkomna Ulrica Bååthe som ny huvudjuryordförande. Nyligen passerade deadline för inlämningen till Årets Kampanj och senare i vår kommer de nominerade att offentliggöras, säger Lena Regeheim, verksamhetsansvarig, StockholmMediaWeek. 

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier: Årets Kampanj, Årets Annonsör, Årets Branschpersonlighet och Årets Säljorganisation. Vinnarna presenteras i samband med StockholmMediaWeek, som arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 15 september på Space Arena i Stockholm.

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2022 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM.

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se