Här är årets hjälte, rådgivare, ledare och säljare


Förra året lanserades fyra nya tävlingskategorier i StockholmMediaAward; Årets Mediebyråhjälte, Årets Medierådgivare, Årets Mediebyråledare och Årets Mediesäljare. Nu står det klart vilka som kammar hem priser i årets upplaga. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek by Night, som just nu pågår på Berns i Stockholm.

Årets Mediebyråhjälte

Kriterier: Årets Mediebyråhjälte är en person som alltid tar sig an arbetsdagen med ett stort leende. En person, oavsett roll på företaget, som osjälviskt och utan egenintresse brinner för sin uppgift och alltid vänder svårigheter till möjligheter. Denna person engagerar sig med ett outtröttligt driv samt inspirerar sina kollegor dagligen.

Vinnare: Ragnar Tingström, Scream

Motivering:
”Årets Mediebyråhjälte sitter sällan still. Efter många år i mediebyråbranschen så har den här personens driv och engagemang aldrig avstannat. Hen missar sällan ett event, hen underhåller sitt nätverk och driver inte bara projekt inom sin egen organisation utan även för mediebyråbranschens bästa. Det är få personer som kan engagera sig så mycket i så många frågor både inom sin profession och inom det som ligger hen varmt om hjärtat i det privata. “Var så god och skölj!””.

Årets Medierådgivare

Kriterier: Client Director, Client Lead, Account Manager eller medierådgivare. Kärt barn har många namn. Årets Medierådgivare är en engagerad och affärsmässig projektledare/kundansvarig som värnar lika mycket om sin kund som för olika mediers styrkor. Årets Medierådgivare förstår sina kunders utmaningar och behov och det allt mer komplexa medielandskapet och dess möjligheter. Årets Medierådgivare är till lika delar lösnings- och resultatorienterad och utmanar både sina kunder, medier och den egna byrån – allt för att uppnå optimal effekt i alla led.

Vinnare: Maria Nellhard, HowCom

Motivering:
”Årets Medierådgivare uppfyller alla delar i kategorins bedömningskriterier då hen är en mycket engagerad, kunnig och affärsmässig projektledare. Kort och gott en klippa i allt hen gör. Årets Medierådgivare förstår sina kunders utmaningar och behov och med sina säkra leveranser i trygga och starka kundrelationer inger hen stort förtroende. Årets Medierådgivare är otroligt uppskattad av kunder såväl som medarbetare”.

Årets Mediebyråledare

Kriterier: Årets Mediebyråledare är en mediebyrå-vd, som under året gjort det lilla extra för sina medarbetare, sin byrå och sina kunder. Som genom övertygelse, mod och ett starkt och engagerat ledarskap utvecklat byrån och drivit förändring i tid och otid. Med energi, handlingskraft, ihärdighet och kapacitet kombinerat med ett uttalat verksamhetsfokus och affärsmässighet.

Vinnare: Niclas Fröberg, Tre Kronor Media

Motivering:
”Årets Mediebyråledare benämns med ord som välkomnande, innovativ och brilliant. Hen har en lång erfarenhet i branschen och mycket kunskap som hen generöst delar med sig av. Hen utmärker sig med sin stora nyfikenhet, sitt öppna sinne och en stark vilja att driva verksamheten framåt. Årets Mediebyråledare är väldigt mån om lagkänslan, att alla ska känna sig delaktiga och ha möjlighet att påverka. Och för att citera en medarbetare: “Hen har fått mig att verkligen älska mediebranschen!”.

Årets Mediesäljare

Kriterier: Årets Mediesäljare är proaktiv, affärsmässig och serviceinriktad och skapar därigenom effektiva, relevanta lösningar för slutkunden. Med kundens behov som drivkraft utmärker sig mediesäljaren sig genom att ha ett hundraprocentigt lösningsfokus.

Vinnare: Erik Nääs, TV4 AB

Motivering:
”Årets Mediesäljare är alltid påläst, tillgänglig och lösningsorienterad. Hen sätter alltid kundens behov främst och med det som drivkraft ser hen till att hitta relevanta lösningar. Årets Mediesäljare är en stark samarbetspartner, på ett av Sveriges största mediehus, som gör skillnad i alla delar i en utmanande och föränderlig mediavärld”.

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments