Nomineringarna klara i tunga kategorier

Nu står det klart vilka som är nominerade i StockholmMediaAward 2020; Årets Säljorganisation, Årets Annonsör samt Årets Branschpersonlighet. Vinnarna utses under StockholmMediaWeek den 3 december.

För att nomineras i kategorin Årets Annonsör ska man, genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete, ha bedrivit ett skickligt och innovativt mediearbete tillsammans med sin medierådgivare, eller på egen hand. Annonsören har använt sig av smarta, modiga och gränsöverskridande medieval oavsett storleken på sin mediebudget. Annonsören har med hjälp av sitt medieval utmärkt sig positivt på den svenska medie- och annonsmarknaden. Vinnaren utses av årets huvudjurygrupp.

Nominerade – Årets Annonsör – StockholmMediaAward 2020:
Burger King
Klarna
Lidl
Oatly
Polisen
Volkswagen

För att nomineras i kategorin Årets Branschpersonlighet ska personen ha varit tongivande på den svenska mediemarknaden, väckt känslor och engagemang, varit nytänkande och innovativa samt flyttat fram positionerna för den svenska mediemarknaden. Juryn består av Sveriges Mediebyråers styrelse.

Nominerade – Årets Branschpersonlighet – StockholmMediaAward 2020
Charlotte Thür, CEO & Founder IAB Sweden
Adam Alsing, radio och TV-programledare
Carl Wåreus, Head of Domestic Clients, Agencies & Partners, Google

För att nomineras i kategorin Årets Säljorganisation ska man, som ett medieföretags säljorganisation, ha skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. Som säljorganisation ska man ha utfört sina uppdrag över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt. Vinnaren utses av en jury bestående av tunga namn från mediebyråbranschen.

Nominerade – Årets Säljorganisation – StockholmMediaAward 2020
Acast
Bauer Media
JCDecaux
Mediekompaniet
Ocean Outdoor
Schibsted Sales & Inventory

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier. Årets Annonsör, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation samt Årets Kampanj. Inom kort kommer de nominerade i Årets Kampanj offentliggöras. Samtliga vinnare utses under StockholmMediaWeek.

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2020 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM. StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 3 december kl. 14.00–16.30. För mer information om och kostnadsfri anmälan: www.stockholmmediaweek.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments