Bonnier News är Årets Säljorganisation

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. Nu är vinnaren i kategorin Årets Säljorganisation utsedd. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på China Teatern i Stockholm.

Årets Säljorganisation
Stockholm Media Week. Foto Anna Hållams

Årets Säljorganisation 2021: Bonnier News

Motivering:
”Under ett år som inte liknade något tidigare kastades gamla sanningar snabbt omkull. Årets vinnare visade upp ett framåtlutat och modigt förhållningssätt där de var villiga att omvärdera traditionella affärsmodeller för att gemensamt hitta nya innovativa lösningar under en utmanande tid för såväl medier som annonsörer. Organisationen präglas av ett stort internt engagemang där annonsören alltid kommer i första hand vilket i förlängningen underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. Därtill står de alltid för en hög servicegrad, proaktivitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt. De har genom sitt arbete visat sig vara en partner för såväl annonsörer som byråer.”

De nominerade säljorganisationerna har skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och stärkt mediebyråernas arbete. De har också över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt skött sina uppdrag.

De nominerade var:
Bonnier News
JCDecaux
Leeads
NENT Radio
Ocean Outdoor
Schibsted Sales & Inventory

För mer information, vänligen kontakta: Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments