Årets tema och akter – trots allt…

2020-11-20

I år arrangeras StockholmMediaWeek för 16:e året i rad. Årets evenemang kommer, med anledning av rådande omständigheter, att vara digitalt och helt kostnadsfritt. Övergripande tema för årets upplaga är; Trots allt – om möjligheter i en omöjlig tid. Den 3 december går evenemanget av stapeln.

–Detta år ser annorlunda ut för alla. Trots detta kände vi att det är viktigt att på något sätt kunna samlas för att lyfta branschaktuella frågor i en mycket utmanande tid. Två dagar i maj har därför blivit en eftermiddag i december – allt digitalt. Vi hoppas och tror att tittarna, trots allt, kommer att känna igen sig i mycket. Fyra spännande akter med aktuella frågeställningar, levererade och debatterade av några av branschens mest spännande personer. Vi kommer dessutom, i vanlig ordning, att utse vinnarna i StockholmMediaAward, säger Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek.

Programledare för eftermiddagen är Claes de Faire. Han kommer att lotsa tittarna genom programmet i nära samarbete med årets branschexpert och sidekick Åsa Sohl. Innehållsansvarig för årets evenemang är Rolf van den Brink.

Under eftermiddagen kommer även vinnarna i StockolmMediaAward att utses. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier. Årets Annonsör, Årets Kampanj, Årets Branschpersonlighet och Årets Säljorganisation. Inom kort kommer de nominerade i samtliga kategorier att offentliggöras.

Akter, StockholmMediaWeek 2020:

(I) Vinnare eller förlorare – Om möjligheter i en omöjlig tid
Prisutdelning; Årets Annonsör

(II) You ain’t seen nothing yet – Mediernas nästa digitala steg
Prisutdelning; Årets Säljorganisation

(III) Hållbart, flexibelt och intelligent – Framtidens byrå tar form
Prisutdelning; Årets Branschpersonlighet

(IIII) Runt hörnet – Utblickande insikter om framtiden
Prisutdelning; Årets Kampanj

Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2020 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM. StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 3 december kl. 14.00–16.30. För mer information om och kostnadsfri anmälan: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se