Arbetsmiljöverket är Årets Annonsör

Nu står det klart att Arbetsmiljöverket tar hem titeln som Årets Annonsör i StockholmMediaAward 2023. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på Space Arena i Stockholm.

Årets Annonsör 2023: Arbetsmiljöverket

Motivering: 

”Som bedömningskriteriet säger så har årets annonsör genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete bedrivit ett skickligt mediearbete. I dagens flyktiga mediesamhälle där uppmärksamheten måste förtjänas gör Årets Annonsör en virtuos uppvisning i samspel mellan media, kontext och budskap och visar att de är överallt där vi rör oss. Genom ett relevant, positivt och kreativt kommunikations- och mediearbete imponerar de på juryn. Årets annonsör berättar hur de kan bedriva sin verksamhet så att det varken syns eller hörs, trots att den är avgörande för oss alla, och just därför märks så bra”.

För att nomineras i kategorin Årets Annonsör ska man, genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete, ha bedrivit ett skickligt mediearbete. Annonsören har använt sig av smarta, modiga och/eller gränsöverskridande medieval och har utmärkt sig positivt på den svenska medie- och annonsmarknaden. Förra året utsågs ICA till vinnare i kategorin.

De nominerade var:

Lidl

Arbetsmiljöverket

Max Burgers

Håll Sverige Rent

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se