StockholmMediaWeek Seminar

Välkommen att boka din plats på något av våra lunchseminarier den 18, 19 och 20 september 2023. Vi bjuder på lättare mingellunch och intressanta ämnen under ledning av Claes de Faire.

Plats: Space Stockholm, Creative Corner, Mäster Samuelsgatan 45

Mingellunch serveras från 11:40. Tid för seminarie: 12:10-12:50

Max antal gäster: 70 personer – först till kvarn!

  Välj dag

  (Om du är anmäld och uteblir debiterar vi 395:- ex moms. Har du en ersättare som går istället för dig, så behöver du meddela detta senast den 15 september)

  Evenemanget
  StockholmMediaWeek

  StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

   

  Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

   

  Save the date!
  StockholmMediaWeek
  19 september, 2024

  Läs mer
  Tävlingen
  StockholmMediaAward

  StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

  Läs mer
  Festen
  StockholmMediaWeek by Night
  StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.
  Seminarier
  StockholmMediaWeek Seminar
  StockholmMediaWeek 2023 bjöd in till tre kostnadsfria lunch-seminarier. Ta del av seminarierna här.
  Se seminarierna