Spendrups Norrlands Guld

2013 Årets Annonsör

endrups Norrlands Guld är Årets Annonsör

Nu står det klart att Spendrups Norrlands Guld tar hem titeln Årets Annonsör i StockholmMediaAward 2013.  Vinnaren koras just nu på scen under StockholmMediaWeek, som pågår på China Teatern i Stockholm.

Bedömningskriterier:
För att nomineras i kategorin Årets Annonsör ska man som annonsör under perioden 1/1 2012 – 28/2 2013, genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete baserat på innovativa lösningar, ha bedrivit ett skickligt och innovativt mediearbete tillsammans med sin medierådgivare, eller på egen hand. Annonsören har använt sig av smarta, modiga och gränsöverskridande medieval oavsett storleken på sin mediebudget. Annonsören har med hjälp av sitt medieval utmärkt sig positivt på den svenska medie- och annonsmarknaden.

Motivering:
”Med stor insikt i målgruppen har man på ett innovativt sätt lyckats återföda konceptet med en kombination av innehåll och medieval. Skickligt guidat via de kontaktpunkter där målgruppen finns och med tydlig känsla för exakt det som appellerar på dem. Att våga vara sig själva och att ha modet att välja när det behövs är den stora styrkan.”

Nominerade:
McDonald’s
Samsung
Spendrups Norrlands Guld
Tele2
Visit Sweden

Juryordförande:
Beatrice Lindvall, Johnson& Johnson

Övriga jurymedlemmar:
Peter Callius, TNS SIFO
Jonas Dahlquist, Starcom
Fredrik Edberg, Mindshare
Inna Egorova, Philip Morris
Håkan Sjöstrand, ICA
Frippe Stenberg, Vizeum
Cecilia Udekwu, Unilever

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Annonsör,
Årets Kampanj, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation och Årets Mediebyrå.

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på:
 www.stockholmmediaweek.com.

Sök bland vinnande bidrag i StockholmMediaAward sedan 2007: