Smartclip

2013 Årets Säljorganisation

>Förstagångsnominerade Smartclip är Årets Säljorganisation

I konkurrens med tre företag som tidigare nominerats till Årets Säljorganisation i tävlingen StockholmMediaAward klev nykomlingen och videoannonsföretaget Smartclip rakt in på nomineringslistan och vann. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på China Teatern i Stockholm.

Motivering:
”Med ett lättsamt sätt och ett stort personligt engagemang tar de sig an kundens behov och med kundnyttan i fokus levererar de effektiva och smarta lösningar för att visa rörlig bild i digitala kanaler. Genom att utmana de stora publicisterna med ny teknik, hög integritet och ett imponerande affärsmannaskap råder det inget tvivel om att de är vad de heter.”

De nominerade säljorganisationerna har skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och stärkt mediebyråernas arbete. De har också över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt skött sina
uppdrag.

Nominerade:
Aller Media
Clear Channel
Mediekompaniet
MTG TV
Nyheter24-Gruppen
Smartclip

Jury:
Peter Arnesson, Bizkit Wisely
Fredrik Eriksson, Phd
Mattias Hersby, Zenithmedia
Caroline Häggblad, Carat
Fredrik Lagerström, Tre Kronor Media & Reklam

StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation, Årets Kampanj, Årets Annonsör och Årets Mediebyrå.

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på:
www.stockholmmediaweek.com.

Sök bland vinnande bidrag i StockholmMediaAward sedan 2007: