StockholmMediaWeek 2023

Huvudsponsorer
Mediapartner
Sponsorer
StockholmMediaWeek 2023
Är det viktigt att det är på riktigt?
Maskiner som glatt och utan sjukdagar utför tråkiga rutiner och sekundsnabbt drar rätt slutsatser utifrån enorma mängder data – man måste älska AI! Men när klick från botar gör det omöjligt att veta vad marknadsförare faktiskt får för sina mediainvesteringar, och AI-genererad text och bild både bygger varumärket och kommunicerar med konsumenten – ja då…

Kanske är det inte viktigt att det är på riktigt? I Roblox kostar sneakers lika mycket som i den fysiska butiken och när AI skapar kan resultaten bli oväntat kreativa… Har den analoga verkligheten bytts mot en digital overklighet? Och hur positionerar man sig som varumärke på en marknad i ständig förvandling?
Till programmet

Sök bland vinnande bidrag i StockholmMediaAward sedan 2007:

Evenemanget
StockholmMediaWeek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

 

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

 

Vi ser framemot att ses!
StockholmMediaWeek 2023
21 september

Läs mer
Seminarier
StockholmMediaWeek Seminar
StockholmMediaWeek bjuder in till tre kostnadsfria lunch-seminarier! Läs mer om innehållet i programmet.
Tävlingen
StockholmMediaAward

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

Läs mer
Festen
StockholmMediaWeek by Night
StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.

StockholmMediaWeek

NEWS