Live på Space 15/9 2022

StockholmMediaWeek Live på Space 15/9 2022. 09:00-17:00. Programmet uppdateras löpande med mer information, talare, paneldeltagare och tidsangivelser.

Inledningstal


Key Note, TBA


Insikt utifrån

Panelsamtal


Kung Agil och Drottning Snabbfotad

Precis som dramatiska väderfenomen, verkar omvärldskriser med neddragningar och nedstängningar som följd drabba verksamheter allt oftare. Hur ska företagen hantera det här? Vad innebär det för rådgivare och konsulter? Vad händer med långsiktighet och varumärkesbyggnad, i en tid när flexibilitet och lättrörlighet regerar?

Panelsamtal


TBA


 

 Prisutdelning Årets Branschpersonlighet 

 


Vad hände med våra hållbarhetslöften – höll de?

Löften gavs och utmaningar antogs under senaste StockholmMediaWeek. Så vad hände? Har vi i branschen levt upp till våra ambitioner? Eller har hållbarhet fått stå tillbaka för hantering av andra kriser?

Panelsamtal


Alla goda ting är tre

Möt tre varumärken som gjort världen lite bättre.


Sociala medier i tid och otid

Panelsamtal


Älskad, hatad, död? Vad händer efter cookien?

Cookien skulle skapa ordning och reda bland besöken på webben, men det eviga samtyckandet blev ett irritationsmoment i sig och nu kommer ny lagförslag. Hur påverkar det här varumärken, annonsörer och publicister? Vilka är utmaningarna och möjligheterna? Stavas framtiden vanlig annonsering?

Panelsamtal


 

Prisutdelning Årets Annonsör

 


LUNCH


Share of Search, a new way to help track the health of brands and the effectiveness of advertising

Les Binet, Group Head of Effectiveness , adam&eveDDB.


Från insikt till action – konsten att fatta smartare beslut

Johan Johansson, Senior Strateg, Carat Sverige


Ovärderligt, men hur värderar vi media?

Att media, rätt använt, har effekt på varumärket är alla överens om. Men hur jobbar de olika medieslagen tillsammans? Hur vet vi var och när i kundresan vi ska sätta in vilket media, och hur mäter vi hur kunden reagerar och agerar? Att värdera effekten av medieinvesteringar är ovärderligt – så hur gör vi?

Panelsamtal


Traditionella medier i otraditionellt medielandskap

Panelsamtal


Känd från tv – product placement 2.0

Screen placement, script placement, plot placement – när kontexten är den rätta finns det många sätt att kommunicera sitt varumärke. Hur tänker företagen som väljer den underhållande vägen? Och hur tänker konsulterna?

Panelsamtal


Nya plattformar ska skapa nya intäkter

Panelsamtal


Hur tänker den nya generationen talanger?

Panelsamtal


Återväxten

Kompetensförsörjning i branschen.

Panelsamtal


Meta verse på riktigt

Ludvig Nilsson, Senior Account Executive, Snap Inc.


Personlig by default – hur mår lojalitetsprogrammen?

Panelsamtal


TBA

StockholmMediaWeek Twenty Years!
Twenty Years of Media Moments
Då pratade vi om ...
Twenty Years of
Media Moments
Evenemanget
StockholmMediaWeek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

 

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

 

Save the date!
StockholmMediaWeek
19 september, 2024

Läs mer
Tävlingen
StockholmMediaAward

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

Läs mer
Festen
StockholmMediaWeek by Night
StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.
Seminarier
StockholmMediaWeek Seminar
StockholmMediaWeek 2023 bjöd in till tre kostnadsfria lunch-seminarier. Ta del av seminarierna här.
Se seminarierna