StockholmMediaWeek 2022

Save the date!

15 september

StockholmMediaWeek /eventet/2022/

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.

Evenemanget har genom åren varit ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin. Här möts annonsörer, mediebyråer, medieägare, kommunikationskonsulter, reklambyråer och varumärkeskonsulter för att få nya intryck, perspektiv och insikter. I år går StockholmMediaWeek av stapeln den 15 september på Space Arena.

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi kommer dessutom presentera vinnarna i våra fyra kategorier i StockholmMediaAward. Programmet samt mer information presenteras här vartefter det växer fram. Varmt välkommen!

Läs merSe programmet

StockholmMediaAward /tävlingen/2022/

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar innovativa, kreativa och effektiva medielösningar. Priset delas ut i fyra kategorier: Årets Annonsör, Årets Branschpersonlighet, Årets Kampanj och Årets Säljorganisation. Vinnarna koras under årets StockholmMediaWeek. Datum presenteras inom kort.

Läs mer om StockholmMediaAward, Årets Kampanj

StockholmMediaWeek
by Night /festen/2022/

StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har genom åren gästats av ca 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. I år kommer vi att lyfta festen en nivå så missa inte årets galamiddag som avslutar StockholmMediaWeek den 15 september.

Läs mer

Sök bland vinnande bidrag i StockholmMediaAward sedan 2007:

/…/ detta var den bästa media-weeken någonsin. Relevanta frågor, viktiga sådana. Claes i sitt esse. Och Johan, sista eftermiddagen, var magisk. TACK!!

- Tanu Tandan, Schibsted (SMW 2013)

Välordnat, intressant och trevligt! Kul att vara en del av SMW!

- Staffan Rosell, SBS Discovery Radio (SMW 2013)

/…/ Det var grymt kul att vara med. Ett mycket starkt och jämnt år tycker jag. Kanon att allt gick så bra. Starkt jobbat av er. Hälsningar / Calle

- Carl Wåréus, Forsberg & Co. (SMW 2013)

Stort tack för ett välarrangerat SMW.

- Francesca O´Brien Apelgren, Marknadsföreningen i Stockholm

Ett bra arrangemang och en trevlig fest. Rap- och hip-hopen var bäst!

- Calle Görman, Carat

Det börjar lukta toppplacering för StockholmMediaWeek.

- Jan Scherman, TV4

Två välarrade dagar. Mediavärldens Feel Good dagar!!!

- Olle Söderberg, Söderberg Communications

Mycket proffsigt.

- Thomas Juréhn, Smart Company (SMW 2013)

Ett mycket proffsigt arrangemang, som det var ett nöje att medverka i.

- Patrik Riese, GM Nordic

Två fantastiska dagar och en jätterolig fest.

- Katarina Jerndahl, Unilever
@sthlmmediaweek