StockholmMediaWeek /eventet/2021/

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.

Evenemanget har genom åren varit ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin. Här möts annonsörer, mediebyråer, medieägare, kommunikationskonsulter, reklambyråer och varumärkeskonsulter för att få nya intryck, perspektiv och insikter. I år tar du del av StockholmMediaWeek den 16-17 november på Berns salonger i centrala Stockholm.

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi kommer dessutom presentera vinnarna i våra fyra kategorier i StockholmMediaAward. Programmet samt mer information presenteras här vartefter det växer fram. Varmt välkommen!

Läs merSe programmet

StockholmMediaAward /tävlingen/2021/

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar innovativa, kreativa och effektiva medielösningar. Priset delas ut i fyra kategorier: Årets Annonsör, Årets Branschpersonlighet, Årets Kampanj och Årets Säljorganisation. Vinnarna koras under årets StockholmMediaWeek i november.

Läs mer om StockholmMediaAward, Årets Kampanj

StockholmMediaWeek
by Night /festen/2021/

StockholmMediaWeek har alltid avslutats med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har årligen gästats av ca 600 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Mer information om 2021 års upplaga kommer längre fram med anpassning efter pandemiläget.

Läs mer

Sök bland vinnande bidrag i StockholmMediaAward sedan 2007:

Ett strålande arrangemang! Riktigt trevligt ordnat.

- Mikael Solberg, Expressen/GT/Kvällsposten

Superbra jobbat.

- John Goliats, MindShare

Välordnat, intressant och trevligt! Kul att vara en del av SMW!

- Staffan Rosell, SBS Discovery Radio (SMW 2013)

Mycket proffsigt.

- Thomas Juréhn, Smart Company (SMW 2013)

/…/ Tack för suveräna dagar, och igår kväll var kanonbra!! //JB

- Jan Berkö, Resumé (SMW 2013)

Det var mycket bra i år. Deinitivt ett koncept som fungerade.

- Patrik Hambreus, Veranda Film

Det börjar lukta toppplacering för StockholmMediaWeek.

- Jan Scherman, TV4

/…/ Det var grymt kul att vara med. Ett mycket starkt och jämnt år tycker jag. Kanon att allt gick så bra. Starkt jobbat av er. Hälsningar / Calle

- Carl Wåréus, Forsberg & Co. (SMW 2013)

/…/ detta var den bästa media-weeken någonsin. Relevanta frågor, viktiga sådana. Claes i sitt esse. Och Johan, sista eftermiddagen, var magisk. TACK!!

- Tanu Tandan, Schibsted (SMW 2013)

Ett mycket proffsigt arrangemang, som det var ett nöje att medverka i.

- Patrik Riese, GM Nordic
@sthlmmediaweek