10-års jubileum

2014 fyller StockholmMediaWeek tio år. Lika länge har vi varit ett forum för nya intryck, perspektiv och insikter samt en mötesplats för annonsörer, mediebyråer, medieägare och kommunikationskonsulter.

Det fanns en tid när begrepp som ”Förfinansierade tv-program”, ”CSR” och” Employer Branding” hade något kittlande futuristiskt över sig. Tillsammans med uttryck som ”smartphones” och ”det papperslösa samhället” fick det oss att förstå att vi stod inför ett paradigmskifte där gamla sanningar skoningslöst skulle omprövas och kommunikationen i samhället förändras i grunden.

Tio år senare är framtiden redan här och när Sveriges Mediebyråer presenterar StockholmMediaWeek 2014, står nya begrepp på agendan: ”konvergens”, ”Big Data”, ”RTB”, ”e-sport” och den nya innebörden av ”köpt, ägt och förtjänat utrymme”… Tio år efter StockholmMediaWeeks födelse är Sverige också ett av världens mest smartphone-täta länder. Det papperslösa samhället däremot, lyser fortfarande med sin frånvaro…

Evenemanget
StockholmMediaWeek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter. Evenemanget är ett av mediebranschens största och ett välbesökt forum för den svenska medieindustrin.

 

Tillsammans med intressanta föreläsare och gäster belyser vi under ledning av Claes de Faire aktuella ämnen i branschen. Vi presenterar dessutom vinnarna i tre av kategorierna i StockholmMediaAward.

 

Save the date!
StockholmMediaWeek
19 september, 2024

Läs mer
Seminarier
StockholmMediaWeek Seminar
StockholmMediaWeek 2023 bjöd in till tre kostnadsfria lunch-seminarier. Ta del av seminarierna här.
Se seminarierna
Tävlingen
StockholmMediaAward

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar och premierar såväl innovativa, kreativa och effektiva medielösningar som personliga prestationer. Priset delas ut i åtta kategorier. Vinnarna i samtliga kategorier i StockholmMediaAward presenteras och koras i samband med StockholmMediaWeek och StockholmMediaWeek by Night.

Läs mer
Festen
StockholmMediaWeek by Night
StockholmMediaWeek avslutas som vanligt med den stora branschfesten, StockholmMediaWeek by Night. Festen har gästats av 500 festsugna som ätit och slagit klackarna i taket till dj:s och bejublade framträdanden av artister. Missa inte årets galamiddag på Berns som avslutar StockholmMediaWeek.